WANT TO MOVE
Vrijblijvend Sporten in Barendrecht
Body & Mind
Body & Mind is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Body & Mind biedt de oplossing.

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.
Er zijn yogamatten aanwezig maar je kan natuurlijk ook je eigen yogamat meenemen.

Achtergrond

De oorsprong van Body & Mind ligt in het verre oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Body & Mind bied je de kans deze rijke visie een onderdeel van je levensstijl te laten zijn.

Goed op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. Lichaam en geest komen tot elkaar in een enerzijds dynamische en anderzijds ontspannende les.


Kleding
Voor de lessen heb je een handdoek nodig, de lessen volg je veelal op blote voeten. Zorg dat je makkelijk zittende sportkleding aan hebt en neem een sweater of jasje mee om tijdens het laatste deel van de les niet teveel af te koelen.

Locatie
De Body & Mind lessen worden gegeven in de Sporthal van Voetbal Vereniging Smitshoek.
Body & Mind
Want To Move
   BeautySalon
Want To Have Fun
Want To Press