WANT TO MOVE
Vrijblijvend Sporten in Barendrecht
Zumba Lessen
Zumba
Zumba is een Latijns Amerikaans geinspireerde, dans-fitness les.
Hou je van Salsa, Merenque, Cumbia en Reggaeton? Dan moet je zeker meedoen met deze les!
Zumba is flink zweten en trainen door middel van intervaltraining, maar vooral.... lachen en lol maken!

Zumba Gold

Zumba Gold is een Zumba les met een lagere intensiteit en daardoor geschikt voor de oudere volwassenen, beginners, mensen die niet gewend zijn intensief te bewegen of met een fysieke beperking. Het uitgangspunt blijft gezond bewegen en plezier maken. Houdt u van dansen en sportief bewegen, dan is Zumba Gold echt iets voor u.

Achtergrond informatie
Fitness trainer Alberto Perez ofwel Beto uit Colombia is de bedenker van Zumba. Zumba is eigenlijk spontaan ontstaan. Beto was zijn aerobicles muziek vergeten en gebruikte daarom zijn eigen cd met zijn favoriete salsa en merengue muziek. Hierna wilde zijn klas niets anders meer, het bleek een groot succes en dit was het begin van Zumba. Zumba is een samengesteld Colombiaans woord en betekent ‘snel bewegen en plezier maken’. Vanwege het grote succes van Zumba in America groeide het uit tot een wereldwijd concept. Inmiddels wordt Zumba in meer dan 35 landen gegeven. Beto wil dat iedereen ongeacht leeftijd of niveau in staat is een Zumbales te volgen.


Kleding
Voor de Zumba lessen draag je makkelijk zittende sportkleding en schone sportschoenen. Neem een bidon of flesje water mee.

Locatie
De Zumba lessen worden gegeven in de Sporthal van Voetbal Vereniging Smitshoek en de Sporthal Hof van Maxima.
De Zumba Gold lessen worden gegeven in de Sporthal van Voetbal Vereniging Smitshoek en in recreatieruimte Kijk Op Welzijn.
Want To Move
   BeautySalon
Want To Have Fun
Want To Press