WANT TO MOVE
Vrijblijvend Sporten in Barendrecht
Hardlooptraining 5 tot 7 km
Elke woensdagavond en zaterdagochtend is de 5 tot 7 km hardlooptraining. Doel van deze training is dat je in je eigen tempo uiteindelijk minimaal 7 km achtereen kan hardlopen zonder tussendoor te wandelen.  Voorop in deze training staat dat je in je eigen tempo loopt en vooral plezier hebt met de overige deelnemers.  De ene keer tranen we op afstand, dan weer interval of door oefeningen gedurende de loop.

Het hardlopen bij Want to Move wordt gegeven volgens het Natural Running principe. De nadruk ligt vooral op het landen onder het lichaam en niet voor het lichaam zodat het lichaamsgewicht beter verdeeld wordt over het lichaam en niet alleen op de benen, Hierdoor zal er minder druk op de enkels, knieen en heupen ontstaan zodat blessures minder kans krijgen.

Locatie
De harlooptraining is buiten en gaat ongeacht het weer altijd door.  Via een whatsapp groep kun je aangeven of mee traint of niet.

Je kan deelnemen door gebruik te maken van een Want To Move strippenkaart.  Voor één strip kan je binnen twee weken twee keer deelnemen.

Hardloop training, met Natural Running techniek
Want To Move
   BeautySalon
Want To Have Fun
Want To Press