WANT TO MOVE
Vrijblijvend Sporten in Barendrecht

Strong By Zumba combineert HIIT, High Intensity Interval Training, met de wetenschap van synced music motivation. In elke Strong les worden muziek en bewegingen zo gesynchroniseerd dat je grenzen gaat verleggen om je fitnessdoelen sneller te bereiken. Bij de meeste trainingsprogramma's speelt de muziek een secundaire rol. De muziek voor Strong daarentegen wordt speciaal gemaakt om de intensiteit van de total body workout op een uitdagende manier te verhogen.
Every Beat has a Move. And every move has a beat. Iedere squat, lunge en andere beweging past perfect op de beat van de muziek en daardoor ervaar je een nog intensere les. Muziek is de motivator.

In deze 1 uur durende les verbrand je calorieŽn terwijl je de spieren van je armen, benen, buik en billen traint. Explosieve bewegingen zoals knieen hoog op, burpees en jumping jacks worden afgewisseld met korte bewegingen zoals lunges, squats en kicks.

Achtergrond
In plaats van dansen vind je veel echte fitness oefeningen terug. Strong is een high-impact cardio-les , functional training gecombineerd met HIIT, waarbij je vooral werkt aan je conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Verder bouw je spieren op waardoor er calorieŽn verbrand worden.


Kleding
Voor de Strong lessen heb je een handdoek nodig, sportschoenen die alleen voor binnensport worden gebruikt en goed zittende sportkleding. Vergeet ook hier geen bidon of een flesje water mee te nemen.

Locatie
Deze lessen worden op dinsdag in de gymzaal van Smitshoek en op donderdag  in de sportzaal Hof van Maxima gegeven.

STRONG
Want To Move
Want To Relax
Want To Party
Want To Have Fun
Want To Press